bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Kefalonia Flyplass

Hjem > Hellas > Bilutleie Kefalonia Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Kefalonia Lufthavn. Bilutleie ved Kefalonia Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Kefalonia Lufthavn guide

leiebil Kefalonia Lufthavn
Bilutleie Kefalonia Lufthavn

Kefalonia Airport (IATA Code: EFL) er også kjent som den Cephalonia Lufthavn. Anlegget ligger på Cephalonia Island, en av de mange greske øyene ligger på den vestlige grenser Hellas langs kysten av Det joniske hav.Singelen rullebane og terminal på flyplassen tjener mindre enn 400 000 passasjerer i året, et stort flertall av dem er internasjonale ferierende. Flyplassen tilbyr tjenester med nær to dusin nasjonale og regionale operatører som tilbyr sesongbaserte og sesong charter ruter innenlands og utenlands.

Flyselskaper og destinasjoner

Kefalonia Airport er hjem til over et dusin nasjonale og regionale operatører. Air Serbia har nettopp begynt sesong charterfly til Beograd. Austrian Airlines (med operasjoner som tilbys av Tyrolean Airways) gir sesong og sesong charterfly til Vienna, Innsbruck og Graz.Norsk Air Shuttle tilbyr en sesong fly til Oslo og Olympic Air gir regelmessig rutefly til Athen.Ryanair tilbyr sesongens flyreiser til Milano, Pisa, og London.Yamal Airlines gir en enkelt destinasjon rute til Moskva og Scandinavian Airlines gir en sesong charter til Stockholm.

Flyplassens fasiliteter

Kefalonia Airport er liten og gir begrensede muligheter og fasiliteter for reisende. Flyplassen aksepterer daglige flygninger fra Aten og dens viktigste terminal gir for både ankomster og avganger.Reisetjenester på flyplassen, men er ikke begrenset til yacht, sykkel og bilutleie. Turer, cruise og en rekke reisebyråer er også plassert over hele øya. Bilutleie tjenester som er tilgjengelige i nærheten Kefalonia og inkludere de som tilbys av Sunbird Car, Europcar, og Kefalonia Bil tjenester.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler