bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Kalamata Flyplass

Hjem > Hellas > Bilutleie Kalamata Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Kalamata Lufthavn. Bilutleie ved Kalamata Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Kalamata Lufthavn guide

leiebil Kalamata Lufthavn
Bilutleie Kalamata Lufthavn

Kalamata Airport (IATA Code: KLX) er også kjent av lokalbefolkningen som Kaptein Vassilis Constantakopoulos flyplass og fungerer som en hub for Aegean Airlines. Singelen rullebane og terminal prosess cirka 77.000 passasjerer i året med omtrent 1000 fly. Flyplassen gir hovedsakelig sesong og sesongcharterruter med et dusin nasjonale og regionale operatører.

Flyselskaper og destinasjoner

Kalamata Airport er hjem til Aegean Airlines. Flyselskapet gir sesong charterfly til St. Petersburg, Tel Aviv, Kazan, og Gøteborg.Transportøren gir også sesongruter og charterturer til Athen, Kiev, Moskva og Stockholm. Nye ruter til Düsseldorf og Paris Det forventes i løpet av våren 2014.Austrian Airlines (operasjoner som tilbys av Tyrolean Air) gir en sesongrute til Wien.Thomas Cook Airlines gir sesong charterfly til London og Manchester.

Flyplassens fasiliteter

Den regionale flyplass gir et begrenset antall tjenester for passasjerer. Tilgang til lett mat og drikke i terminalen er begrenset til en liten kaffebar og restaurant. Gavebutikker og suvenirbutikker er også plassert i terminalen. Bil utleie pulter plassert på flyplassen omfatte tilbydere National, Thrifty, Alamo, Budget, Avis og Hertz.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler