bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Montpellier Flyplass

Hjem > Frankrike > Bilutleie Montpellier Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Montpellier Lufthavn. Bilutleie ved Montpellier Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Montpellier Lufthavn guide

leiebil Montpellier Lufthavn
Bilutleie Montpellier Lufthavn

Montpellier Airport (IATA-kode: MPL) er også kalt Montpellier-Méditerranée Aéroport og ligger i Languedoc-Roussillon-regionen i Sør-Frankrike som grenser til Middelhavet. Flyplassen prosesserer over en million passasjerer i året fra sine to rullebaner og terminalbygningen. Flyplassen gir også sesong og chartret fly til en rekke nasjonale og regionale destinasjoner.

Flyselskaper og destinasjoner

Den Montpellier Airport tilbyr faste ruter som tilbys gjennom en rekke regionale Airlines og inkluderer flyreiser tilbys av Air France (med operasjoner som tilbys av Hop!), EasyJet, Ryanair, Volotea, og Air Arabia Maroc. Populære vanlige destinasjoner inkluderer Casablanca, Paris, Lyon, Roma, London og München.Seasonal flyreiser er tilgjengelig for destinasjoner som inkluderer Alger, London, Rotterdam, og Ajaccio.

Flyplassens fasiliteter

Montpellier Airport tilbyr flere butikker, restauranter og barer i terminalen som inkluderer tilgang til alt fra hurtigmat til mer omfattende kost fra Trib s Bar til Villa Plancha Bar og Brasserie. Duty-free og regelmessig shoppingsteder ligger i terminalen. Flyplassen gir et lite område for underholdning av barn. En minibank, tilgang til WiFi og en barnehage er også plassert i terminalen. Forretningsreisende har tilgang til forretningssenter. Bilutleie ligger rett utenfor terminalbygningen på motsatt side av forretningssenter og omfatter leverandører som Auto Rapido, Avis, Hertz, Enterprise, og Europcar.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler