bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Tampere Flyplass

Hjem > Finland > Bilutleie Tampere Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Tampere Lufthavn. Bilutleie ved Tampere Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Tampere Lufthavn guide

leiebil Tampere Lufthavn
Bilutleie Tampere Lufthavn

Tampere Airport er også kjent som Tampere-Pirkkala (IATA Code: TMP), og ligger i den sørvestlige regionen i andre land. Regionale flyselskaper tilbyr tjenester til en rekke innenlandske destinasjoner. Seasonal flyreiser sørge for transport til populære feriesteder i Europa. Flyplassen tjenester kun over 600.000 passasjerer i året med én rullebane og to terminaler.

Flyselskaper og destinasjoner

Tampere Airport tilbyr en rekke regionale operatører som inkluderer Finnair. Finnair gir service til Helsingfors.Ryanair gir populære ruter som omfatter London, Budapest, og Bremen.Seasonal flyreiser til Palma de Mallorca, Málaga, Girona og Alicante er også favoritter.Scandinavian Airlines (med operasjoner som tilbys av Braathens Regional) gir tjenester til Stockholm.

Flyplassens fasiliteter

Tampere Airport tilbyr grunnleggende fasiliteter og tjenester til reisende. Mat og drikke alternativer er tilgjengelige på Restaurant Kanresta ligger i Terminal One. Kaffe, lunsj og fulle måltider blir servert, som er drikkevarer fra kaffe til brennevin. Flyplassterminalen gir også et VIP-rom i Terminal One med en kapasitet på 10 personer. Gratis trådløst internett er også tilgjengelig. En minibank ligger i Terminal En nær innsjekkingsområdet. Tilgang til og fra flyplassen er tilgjengelig via offentlig transport til begge terminalene, samt lokale drosjetjenester. Bilutleiefirmaer er lokalisert i Terminal One og tilby tjenester fra Avis, Hertz, Skandia Rent, Sixt, og Europcar.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler