bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Salvador Flyplass

Hjem > Brasil > Bilutleie Salvador Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Salvador Lufthavn. Bilutleie ved Salvador Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Salvador Lufthavn guide

leiebil Salvador Lufthavn
Bilutleie Salvador Lufthavn

Salvadore Airport (IATA Code: SSA) er lokalt kjent som Deputado Luis Eduardo Magalhães International Lufthavn. Anlegget ligger på den sentrale østkysten av Brasil og serverer Salvador da Hahia.Lokalbefolkningen vet flyplassen som Dois de Julio International Lufthavn.Som mange andre i hele Brasil flyplassen ble oppkalt etter en populær og innflytelsesrik politiker. Flyplassen har blitt rangert som nummer åtte i passasjervolum de siste årene. To rullebaner og hovedpassasjerterminalbygningen yte tjenester for nesten åtte millioner passasjerer i året med over 120 000 flygninger. Ruten til flyplassen er kjent som en av de mest naturskjønne attraksjoner i regionen.

Flyselskaper og destinasjoner

En rekke norske og internasjonale operatører tilbyr tjenester til passasjerer som inkluderer internasjonale American Airlines, Air Europa, Condor (til Frankfurt ).Ytterligere to bærere ( TAP Portugal og SATA International) yte tjenester til Lisboa.Populære internasjonale ruter inkluderer de til Madrid og Miami.Lokale operatører som inkluderer Andes Linhas Aéreas, Avianca Brasil, Azul brasilianske Airlines og TAM Airlines gir innenlandske destinasjoner til São Paulo, Rio de Janeiro, Teresina, Aracaju, Brasilia, Valença, og mer.

Flyplassens fasiliteter

Som andre brasilianske flyplasser forbereder for 2014 FIFA World Cup, flyplass oppgraderinger og renoveringer er i gang på Salvadore Lufthavn. Oppgraderinger er utviklet for å oppdatere terminal og rullebaner tjenester og kapasitet. Tjenester på flyplassen inkluderer tilgang til banker, minibanker, en medisinsk stasjon, og et apotek. Flere kafeer og mange butikker, fastfood leverandører og restauranter ligger i terminalen. Bilutleie er tilgjengelig fra store leverandører som inkluderer Unidas, Hertz, Avis, og Localiza Rent-A-Car.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler