bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Liège Flyplass

Hjem > England > Bilutleie Liège Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Liège Lufthavn. Bilutleie ved Liège Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Liège Lufthavn guide

leiebil Liège Lufthavn
Bilutleie Liège Lufthavn

Liège Airport (IATA-kode LGG), som ligger i Liège, i nærheten av byen Bierset, Belgia, i Grâce-Hollogne provinsen øst i Belgia.Flyplassen fungerer som en viktig last hub i Belgia, et av de største, og også den tredje største flyplass for persontog etter Brussel.Flyplassen er kjent for sine charter tjenester, som gir 23 destinasjoner. Det er også knutepunkt for håndtering europeiske frakt mellom Frankfurt, Amsterdam og Paris.
Den Liège Airport har en passasjerterminal som gir tollfri shopping, et reisebyrå, bokhandel, bilutleie, bar og restaurant. Terminalen har en kapasitet på 50 passasjerer, med fire porter og 11 innsjekkingsskranker. Flyplassen har en hoved rullebane og en sekundær rullebane samt forkle og taksebaner.

Flyselskaper og destinasjoner

Liège Airport serverer El Al Cargo, Jetairfly og TNT Airways. Jetairfly tjenester destinasjoner som Izmir, Tyrkia, Palma de Mallorca, Spania, Tel Aviv Ben-Gurion i Israel og Tenerife, alle populære destinasjoner i Europa.Thomas Cook Airlines Belgia Airways charter fly til Nice, Palermo, Antalya, Tyrkia, og Hurghada, Egypt.

Flyplassens fasiliteter

Liège Airport tjente litt over 300 000 passasjerer i 2012. Flyplassen, men på de små side, tilbyr et utvalg av butikker, barer og restauranter, og bilutleie. En Europcar messe er tilgjengelig 24/7 for leiebiler i offentlig sonen av passasjerterminalen. Drikke og snacks er tilgjengelig på Le Libre Cours brasserie, mens Le Long Cours Restauranten ligger i første etasje, åpner de fleste dager til 15:00.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler