bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Sibiu Flyplass

Hjem > Romania > Bilutleie Sibiu Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Sibiu Lufthavn. Bilutleie ved Sibiu Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Sibiu Lufthavn guide

leiebil Sibiu Lufthavn
Bilutleie Sibiu Lufthavn

Sibiu Airport (IATA-kode SBZ) er også kjent som den Sibiu International Airport og gir service til en av Romanias historiske byer, Sibiu.I 2006, den Sibiu Airport forbedret og oppgradert den eneste rullebanen og passasjerterminalen, som betjener nesten 176.000 reisende hvert år. Sibiu Airport er best kjent for å gi regionale flyreiser til omkringliggende byer i Europa, i tillegg til sesong charter.

Flyselskaper og destinasjoner

Et utvalg av flyplasser tilbys gjennom Sibiu Lufthavn. Kommersielle flyselskaper inkluderer TAROM, Austrian Airlines, Blue Air og Lufthansa Regional til destinasjoner som for eksempel Wien, Bucuresti, München og Stuttgart.Air Bucharest gir sesong charter service til Antalya.

Flyplassens fasiliteter

Begrensede tjenester leveres gjennom Sibiu Airport inkludert informasjonsskranke, banktjenester, medisinsk assistanse, internett og bagasje assistanse. Bilutleie er funnet i passasjerterminalen og gi besøkende et utvalg av store bilutleieselskaper inkludert Sixt, Europcar og Avis. For passasjerer på jakt etter offentlig transport, buss og drosjer yte service til og fra flyplassen.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler