bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Stuttgart Flyplass

Hjem > Tyskland > Bilutleie Stuttgart Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Stuttgart Lufthavn. Bilutleie ved Stuttgart Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Stuttgart Lufthavn guide

leiebil Stuttgart Lufthavn
Bilutleie Stuttgart Lufthavn

Stuttgart Airport (IATA Code: STR) pleide å være kjent av lokalbefolkningen som Flughafen Stuttgart-Echterdingen og ligger i Baden-Württemberg regionen i det sentrale Tyskland. De to rullebaner og fire terminaler yte tjenester til nesten 10 millioner passasjerer i året. Flyplassen er rangert som den sjette travleste i landet og fungerer som en hub for Germanwings.

Flyselskaper og destinasjoner

Et stort antall norske og internasjonale operatører tilby tjenester på Stuttgart Lufthavn.Aegean Airlines gir ruter til Thessaloniki og Aten.Aeroflot flyr til Moskva, og Air France tilbyr fly til Paris og Lyon. Flere internasjonale flyselskaper tilbyr populære rutene til København, Zürich, Izmir, Amsterdam og Barcelona.Innenlandske bærere Condor og Germanwings gir nasjonale og internasjonale forbindelser til Milan, Hamburg, Berlin, Brussel, Hanover, Sarajevo, Wien, og Tenerife.

Flyplassens fasiliteter

Stuttgart Airport er fullpakket med et bredt utvalg av fasiliteter og tjenester. Handle på Bon Voyage eller catwalk. Reise verdi og duty-free butikker er plassert i ulike terminaler. Tilgang til mat og drikke er tilgjengelig i alt fra restaurant Red Baron til Biergarten eller restaurant pasta og sjømat fare på Trattoria. Tilleggstjenester på flyplassen inkluderer et konferansesenter, arbeidsstasjoner, videospill maskiner, og en Kiddie-Land. Transport til og fra Stuttgart lufthavn er tilgjengelig med taxi, tog, buss og sub-tog. Bilutleie er plassert på nivå 2 av Terminal 3. Leiebiler leveres av Avis, Enterprise, Europcar, Hertz og Sixt.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler