bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Queretaro Flyplass

Hjem > Mexico > Bilutleie Queretaro Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Queretaro Lufthavn. Bilutleie ved Queretaro Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Queretaro Lufthavn guide

leiebil Queretaro Lufthavn
Bilutleie Queretaro Lufthavn

Querétaro Airport (IATA-kode QRO) ligger innenfor de Colón og El Marqués kommuner og er ansvarlig for vedlikehold av byen Queretaro med internasjonale og innenlandske flyselskaper og ruter. Passasjerer ofte bruker Queretaro Airport som et alternativ til de større og travlere Mexico City internasjonale flyplass.Over 130 000 passasjerer passere gjennom én terminal og rullebane på flyplassen hvert år for å nå nasjonale og internasjonale destinasjoner.

Flyselskaper og destinasjoner

Internasjonale og nasjonale flyselskapene betjene Queretaro Lufthavn, inkludert American Eagle, De forente Express, Aeromexico Connect, VivaAerobus og Volaris.Flyplassen har også plass til last tjenester og flyselskaper, inkludert DHL, Cargojet, FedEx og regionale lastelinjer til byer over hele landet, for eksempel Hermosillo, Cancún, Monterrey, Mexico by og mer.Kommersielle flyselskapene nå slike destinasjoner som Cancún, Tijuana og Monterrey i Mexico, og Dallas / Fort Worth og Houston i USA.

Flyplassens fasiliteter

Restauranter, leiebiler og bilutleie, offentlig transport, daglig parkering og trådløs Internett-tjeneste på Querétaro Lufthavn. Passasjerer har en rekke store bilutleieselskapene for å velge fra, inkludert Europcar, Sixt, Hertz, Thrifty og Dollar.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler