bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Hermosillo Flyplass

Hjem > Mexico > Bilutleie Hermosillo Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Hermosillo Lufthavn. Bilutleie ved Hermosillo Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Hermosillo Lufthavn guide

leiebil Hermosillo Lufthavn
Bilutleie Hermosillo Lufthavn

Hermosillo Airport (IATA Code: HMO) er kjent av lokalbefolkningen som General Ignacio Pesqueira Garcia International Lufthavn. Anlegget ligger i det nordvestlige Mexico i delstaten Sonora. Den regionale Flyplassen fungerer som en hub for innenlandske transportør Aereo Servicio Guerrero, og er et samlings flyplass for Aeromexico Connect. Flyplassen gir ca 50 daglige kommersielle fly til destinasjoner over hele Mexico samt grenseoverskridende reise inn i USA.Dens en rullebane og terminal prosesser drøyt en million passasjerer i året.

Flyselskaper og destinasjoner

Nesten ett dusin innenriksrutene yte tjenester til Hermosillo Lufthavn. Aeromexico Connect har direktefly og ruter til Guadalajara, Los Angeles, Mazatlán, Phoenix, og Tijuana.American Eagle (med operasjoner som tilbys av en amerikansk ørn Airlines) tilbyr et fly til Dallas .Interjet flyr til Mexico by .VivaAerobus tjenester vanlig mål ruter til Monterey og Guadalajara. Volaris er planlagt å starte flytrafikk til Cancun i begynnelsen av desember 2013.

Flyplassens fasiliteter

Terminalen på Hermosillo Airport er relativt liten. Grunnleggende tjenester er begrenset, men inkluderer tilgang til snacks og drikkevarer. Reisende oppfordres til å søke tilleggstjenester inkludert hotellopphold, spisesteder, og bilutleie i nærliggende sentrum Hermosillo. Leie merker representert på flyplassen er de som tilbys av Alamo, Budget, og Avis.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler