bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Mexicali Flyplass

Hjem > Mexico > Bilutleie Mexicali Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Mexicali Lufthavn. Bilutleie ved Mexicali Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Mexicali Lufthavn guide

leiebil Mexicali Lufthavn
Bilutleie Mexicali Lufthavn

Mexicali Airport (IATA Code: MXL) er en regional flyplass som er kjent av lokalbefolkningen som General Rodolfo Sanchez Taboada International Lufthavn. Anlegget ligger nær grensen til Mexico-California i Mexicali. Flyplassen er en av de mest populære tilgangspunkter inn i Baja California og nordvestlige kystbyen Mexico .Flyplassens eneste rullebane og hovedterminalen byggeprosessen ca 522 000 passasjerer i året.

Flyselskaper og destinasjoner

Mexicali Airport er betjent av tre innenlandske bærere: Aeromexico, Aeromexico Connect, og Volaris. Volaris flyr faste ruter til Mexico City og Guadalajara . Fly til Cancun er planlagt å starte vinteren 2013.Aeromexico tilbyr flybilletter til Mexico City og Guadalajara .Aeromexico Connect har faste ruter til Monterrey, Hermosillo, Mexico by, og Culiacán.

Flyplassens fasiliteter

Den regionale Flyplassen er liten og har begrensede tjenester til passasjerer. Reisende har tilgang til et utvalg av snacks og drikkevarer gjennom kiosker og automater inne i terminalen. Banktjenester er også plassert på innsiden. Tilgang til og fra flyplassen er i hovedsak tilrettelagt av taxi. Bilutleie er også tilgjengelig på flyplassen.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler