bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Cuernevaca Flyplass

Hjem > Mexico > Bilutleie Cuernevaca Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Cuernevaca Lufthavn. Bilutleie ved Cuernevaca Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Cuernevaca Lufthavn guide

leiebil Cuernevaca Lufthavn
Bilutleie Cuernevaca Lufthavn

Cuernavaca Airport (IATA Code: CVJ) er kjent av lokalbefolkningen som General Mariano Matamoros Lufthavn. Den lille flyplassen tjenester delstaten Cuernavaca i sør-sentral Mexico, ca 30 minutter fra Mexico City.Flyplassen er utstyrt med én rullebane og en liten terminal som gir regionale destinasjons tjenester til drøyt 50 000 passasjerer i året. På denne tiden, gir flyplassen tjenester kun en transportør med et begrenset antall hovedsaklig innenlandsruter.

Flyselskaper og destinasjoner

Cuernavaca Airport fungerer som en base for VivaAerobus flyselskaper. Kommersielle, allmennflyging og charter tjenester er også tilgjengelig på anlegget, selv om reisende rådes til å kontakte flyplassen direkte for tjenester og tidsplaner. Populære ruter fra flyplassen inkluderer Cancun, Monterrey, og Tijuana.Andre ruter til Hermosillo og Guadalajara er foreslått for den nærmeste fremtid.

Flyplassens fasiliteter

Den flyplassen er begrenset i sin evne til å tilveiebringe en rekke tjenester til passasjerer. Utstyrt med en ombordstigning, gir en liten kafé for snacks og drikkevarer flyplassen. Passasjerer vil finne en minibank på flyplassen samt transporttjenester til nærliggende Cuernavaca. Transport til og fra flyplassen er gitt av lokal buss, taxi og bilutleie.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler