bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Rijeka Flyplass

Hjem > Kroatia > Bilutleie Rijeka Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Rijeka Lufthavn. Bilutleie ved Rijeka Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Rijeka Lufthavn guide

leiebil Rijeka Lufthavn
Bilutleie Rijeka Lufthavn

Rijeka Airport (IATA Code: RJK) ligger på øya Krk like ved kysten i den nordvestlige delen av landet. Dens eneste rullebanen og små terminaltjenester bare sommertrafikken, men gir en rekke sesong fly til andre kroatiske og nærliggende landet destinasjoner. Slike muligheter er avhengig av sesong og vær. Flyplassen fungerer som et viktig knutepunkt og tilkoblingspunkt for reisende besøker de nordlige delene av den vakre kroatiske kysten ved Adriaterhavet.

Flyselskaper og destinasjoner

En rekke regionale og kroatisk-baserte flyselskaper betjener flyplassen og inkluderer Condor, Kroatia Airlines, Germanwings, Ryanair, og AirBaltic. Slike operatører tilbyr begrenset sesong fly til destinasjoner som Frankfurt, Riga, Berlin, Stuttgart, Oslo, Stockholm, og Košice.

Flyplassens fasiliteter

Rijeka Airport er relativt liten, men tilbyr et begrenset antall av fasiliteter og tjenester for passasjerer. Sightseeingturer over kysten og øyer er tilgjengelig. Begrenset mat og drikke er plassert i terminalen sammen med noen reisetjenester. Flyplassen fungerer som et knutepunkt for turist besøkende som søker ferier langs kysten. Sine nesten 50 øyer og dusinvis av hotell som er lokalisert i og rundt mange strender, bukter og viker gjør det til et populært ferie destinasjon. Flyplassen tjenester små skisteder i de nærliggende fjellene i vintermånedene.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler