bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Pula Flyplass

Hjem > Kroatia > Bilutleie Pula Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Pula Lufthavn. Bilutleie ved Pula Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Pula Lufthavn guide

leiebil Pula Lufthavn
Bilutleie Pula Lufthavn

Pula Airport (IATA Code: PUY) ligger i North Western Kroatia langs Adriaterhavet og serverer ikke bare nasjonale og internasjonale flyvninger, men et stort antall av en leid og private jetfly. Dens eneste rullebanen og hovedterminalen prosessen 360.000 passasjerer i året. Ferierende som søker det varme klimaet, sjøsida og øysamfunn og attraksjoner strømmer til flyplassen hvert år. Flyplassen er i stand til å håndtere opptil Boeing 747 size fly.

Flyselskaper og destinasjoner

Pula flyplass betjener hovedsakelig innenlands og sesongens flyreiser tilbys av en rekke regionale og omkringliggende landluftfartsselskaper som inkluderer Air Serbia, Kroatia Airlines, Germanwings, Lufthansa Regional, Norsk Air Shuttle, Ryanair, og Ural Airlines. Populære sesong destinasjoner og charter er tilgjengelig for destinasjoner som Kiev, Amsterdam, Berlin, München, Helsinki, og Moskva, blant andre.

Flyplassens fasiliteter

Den relativt lille flyplassen gir begrensede fasiliteter for passasjerene. Transport til og fra flyplassen er tilrettelagt av en lokal buss og taxiselskaper. Tjenester på flyplassen inkluderer shoppingmuligheter duty-free, Caffe Bar, og VIP-tjenester. Medisinske tjenester og tilgang for passasjerer med spesielle behov er tilgjengelig i terminalen. Bilutleie er plassert i ankomstområdet av terminalbygningen, og kan bestilles på forhånd. Populære bærere inkluderer de som tilbys av Vetura, Avis, Hertz, og Fleet.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler