bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Helsinki Flyplass

Hjem > Finland > Bilutleie Helsinki Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Helsinki Lufthavn. Bilutleie ved Helsinki Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Helsinki Lufthavn guide

leiebil Helsinki Lufthavn
Bilutleie Helsinki Lufthavn

Helsinki Airport er også kjent som Helsinki-Vantaan Airport (IATA-kode: HDL) og er den viktigste internasjonale flyplassen betjener landet Finland.Det ligger helt på sørspissen av landet langs Gulf of Finland kysten. Flyplassen er klassifisert som av den fjerde største i Skandinavia. Det tjener omtrent 15 millioner passasjerer fra sine tre rullebaner og to terminaler. Flyplassen gir en rekke faste og charter tjenester og har fått anerkjennelse som en av de beste flyplassene i verden mest kjent for sin punktlighet.

Flyselskaper og destinasjoner

Helsinki Airport fungerer som et viktig knutepunkt for en rekke operatører som inkluderer Finnair, Blå One, nordiske Global Airlines, Norsk Air Shuttle og Tulfly Nordic. En rekke internasjonale og innenlandske flyselskaper flyr som flyplassen inkludert Aeroflot, American Airlines (sesongens flyreiser til Chicago ), British Airways ( London ), Japan Airlines ( Tokyo ), og Turkish Airlines ( Istanbul ).Finnair tilbyr nasjonale og internasjonale ruter til Budapest, Stockholm, Oslo, Genève, Wien, Zürich, Praha, og mange andre destinasjoner.Sesongens flyreiser tilbys også til steder som Dubrovnik, Izmir, Dublin og Visby.

Flyplassens fasiliteter

Helsinki Airport tilbyr et stort utvalg av fasiliteter og tjenester for reisende som inkluderer kafeer og restauranter. Prøv Café Picnic eller Richies Gourmet Hot Dogs for rask, morsom fare. Flyplassen tilbyr flyplass shopping alternativer skattefritt og tollfritt som Stockmann eller Alko. Et lekerom for barn holder de små okkupert. Salonger, tilgang til Internett og WiFi gir muligheter for forretningsreisende. Et apotek, minibanker, og røykfrie områder er også plassert i hovedterminalen. Transport til og fra flyplassen er tilrettelagt gjennom lokale buss og taxi tjenester. Bilutleie selskaper er representert ved Avis, Budget, Hertz, Europcar og Sixt.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler