bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Okayama Flyplass

Hjem > Japan > Bilutleie Okayama Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Okayama Lufthavn. Bilutleie ved Okayama Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Okayama Lufthavn guide

leiebil Okayama Lufthavn
Bilutleie Okayama Lufthavn

Okayama Airport (IATA Code: OKJ) ligger i ved Okayama Prefecture i det sørlige Japan. Flyplassen fungerer som et koblingspunkt for nesten ett dusin regionale og noen internasjonale operatører. Singelen rullebanen og lille terminalen er lett å nå og betjene nasjonale og regionale internasjonale forbindelser.

Flyselskaper og destinasjoner

Flyplassen støtter en rekke nasjonale og internasjonale flyselskaper som inkluderer Kina Eastern Airlines, Japan Airlines, Korean Air, og United Airlines. All Nippon Airways tilbyr vanlige flyreiser til Tokyo og Sapporo.Kina Eastern Airlines tilbyr et enkelt rute til Shanghai.United Airlines tilbyr tjenester til Guam, og Korean Air flyr til Seoul. Flere sesong og sesong charterfly tilgjengelig til destinasjoner som for eksempel Hong Kong og Taipei og er levert av Hong Kong Express Airways, EVA Air og Trans Airways.

Flyplassens fasiliteter

Terminalen på Okayama Airport er liten, men gir en rekke tjenester for reisende. Den Chalon Steak Restaurant ligger i andre etasje. En Udon noodle restaurant som heter Momotaro ligger også i andre etasje. Kjøpe gaver og suvenirer er lett på Ana Festa, ligger i første etasje. Duty-free shopping er også tilgjengelig. Den Muscat Lounge er tilgjengelig i tredje etasje. Bilutleie er plassert i første etasje med biler som tilbys av Nissan Rent-A-Car Times Bil og Orix bilutleie.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler