bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Shanghai Flyplass

Hjem > England > Bilutleie Shanghai Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Shanghai Lufthavn. Bilutleie ved Shanghai Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Shanghai Lufthavn guide

leiebil Shanghai Lufthavn
Bilutleie Shanghai Lufthavn

Shanghai Pudong International Airport (IATA-kode PVG) ligger i Shanghai-provinsen i det østlige Kina, en av de største internasjonale flyplassene i Kina. Shanghai flyplass er et viktig knutepunkt for asiatiske reise og fungerer som store internasjonale knutepunkter for Shanghai Airlines, Kina Eastern Airlines og Air China.
Shanghai Pudong International Airport er en ultra-moderne anlegg gjennomgår nær kontinuerlig ekspansjon. Shoppingområder og restauranter er tilgjengelig som er 28 boarding broer, ca 76 porter og terminal haller forbundet med lett tilgjengelige passasjer. Shanghai Pudong International Airport tilbyr to hovedpassasjerterminaler, omgitt av en totalt seks rullebaner. En tredje passasjerterminal er under planer for bygging starter i 2015, samt til flere rullebaner og en satellitt-terminal.Til dags dato, serverer Shanghai Pudong International Airport ca 60 millioner passasjerer på årsbasis.

Flyselskaper og destinasjoner

Shanghai Pudon internasjonale lufthavn er vertskap for nesten 90 globale flyselskaper og serverer i underkant av 200 destinasjoner. Halvparten av passasjertrafikken ved Shanghai Pudong International Airport er internasjonal i naturen. Store flyselskapene servert på Shanghai Pudong International Airport inkluderer Air France, Aeroflot, Air New Zealand, American Airlines, British Airways, Finnair, Japan Airlines, Lufthansa, Qantas og United Airlines, blant andre. Populære destinasjoner inkluderer mainlaind Kina, Australia, Paris, Tokyo, London og Berlin.

Flyplassens fasiliteter

Fasiliteter på flyplassen inkluderer mange duty-free shopping kiosker og butikker, over et dusin restauranter og et tre-stjerners karakter time hotell som ligger i hovedterminalen. En bank og medisinske klinikker er også tilgjengelig for reisende. Den venteområdet i Terminal 2 gir en innendørs lekeplass for barn.
Flyplassen er lett tilgjengelig med tog, buss og taxi, og en rekke leiebiler er tilgjengelig på Shanghai Pudong International Lufthavn, inkludert store internasjonale og hjemlige alternativer i utleiefirmaer.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler