bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Louvigny Flyplass

Hjem > Frankrike > Bilutleie Louvigny Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Louvigny Lufthavn. Bilutleie ved Louvigny Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Louvigny Lufthavn guide

leiebil Louvigny Lufthavn
Bilutleie Louvigny Lufthavn

Louvigny Airport er også kjent som L'Aéroport Régional de Lorraine (IATA Code: ETZ) er også kjent som Metz-Nancy-Lorraine Lufthavn. Flyplassen ligger i den nordøstlige delen av landet og gir tjenester til ca 500 000 passasjerer i året fra sin én rullebane og terminal.

Flyselskaper og destinasjoner

Louvigny Airport gir mange innenlandske destinasjoner i hele Frankrike levert av over et dusin luftfartsselskaper.Luftfartsselskaper inkluderer Air France, (operasjon ved Hop!), Air Algérie og TwinJet. Populære innenlandske destinasjoner inkluderer Bordeaux, La Rochelle, Lyon, Montpelier, Rennes, Nantes, Nice og Cannes.Populære internasjonale destinasjoner inkluderer, men er ikke begrenset til Constantine, Milan, Stuttgart, Barcelona, Brussel, og Düsseldorf.

Flyplassens fasiliteter

Louvigny Airport tilbyr en rekke fasiliteter som inkluderer, men er ikke begrenset til en kafeteria / bar, WiFi-tilgang, en selvbetjent restaurant, en barnehage, og en sykestue. Over halvparten dusin hotellene ligger i nærhet av flyplassen. Transport til og fra flyplassen er tilgjengelig gjennom drosjer, minibusser og store og kjente leie bilskip.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler