bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Nadi Flyplass

Hjem > Fiji > Bilutleie Nadi Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Nadi Lufthavn. Bilutleie ved Nadi Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Nadi Lufthavn guide

leiebil Nadi Lufthavn
Bilutleie Nadi Lufthavn

Nadi Airport serverer en av de mest populære turistmålene i verden - Fiji-øyene. Den internasjonale flyplassen (IATA-kode: NAD) fungerer som et knutepunkt for Fiji Island trafikk og Sør-Stillehavet øyer i regionen.To rullebaner og en hovedterminal yte tjenester for over to millioner passasjerer i året på reise til og gjennom regionen.

Flyselskaper og destinasjoner

Nadi Airport fungerer som en hub for å carrier Fiji Airways og ruter til Sør-Stillehavet øya destinasjoner. Andre regionale operatører inkluderer Virgin Australia, Korean Air, Jetstar Airways, Air New Zealand, og Air Vanuatu. Populære destinasjoner inkluderer Tarawa, Auckland, Sydney, Christchurch, og Seoul.Fiji Airways tilbyr også drift av Pacific Sun til mange omkringliggende øyer og regionale destinasjoner.

Flyplassens fasiliteter

Nadi Airport er den største i Fiji og tilbyr et bredt spekter av tjenester og fasiliteter for passasjerer.Toll-og immigrasjonstjenester, helsetjenester, og karantene tjenester er tilgjengelig på flyplassen. Så er mange shoppingmuligheter som inkluderer duty-free butikker. Restauranter, kafeer og gatekjøkken eller snack fare er tilgjengelig i innenlandsterminalen og ankomster hallen før sikkerhetskontroller på internasjonale avganger concourse. Et medisinsk senter, salong og Internett-tilgang er også tilgjengelig. Transport til og fra flyplassen er tilrettelagt gjennom flyplassen drosjer og offentlige busser. Leie bil tjenester som tilbys av lokale og internasjonale bilutleiefirmaer inkluderer Hertz, Thrifty, Avis og Budget.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler