bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Christchurch Flyplass

Hjem > New Zealand > Bilutleie Christchurch Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Christchurch Lufthavn. Bilutleie ved Christchurch Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Christchurch Lufthavn guide

leiebil Christchurch Lufthavn
Bilutleie Christchurch Lufthavn

Christchurch Airport (IATA-kode CHC) åpnet første gang i 1940 og var den første internasjonale flyplassen i New Zealand - det er også den nest travleste flyplassen i landet, etter at Auckland.Som et resultat av den økende passasjerkapasitet, har Christchurch flyplass gått renovasjon i innenlandsterminalen koster $ 237 millioner dollar. Hvert år, mer enn fem millioner passasjerer besøke Christchurch flyplass nyrenoverte enkelt terminal før avgang til nasjonale og internasjonale destinasjoner off av to rullebaner.

Flyselskaper og destinasjoner

Som en stor og populær internasjonale terminalen, er det dusinvis av store flyselskapene som å velge i Christchurch flyplass. Transportører som Air New Zealand, Jetstar Airways, Emirates og Virgin Australia tilbud til destinasjoner som for eksempel Sydney, Gold Coast, Melbourne, Dubai og utover.Charterfly er også tilgjengelig på flyplassen og inkluderer avganger til Greymouth, Ta Anau, Kuala Lumpur og Oamaru.

Flyplassens fasiliteter

Nye utvidelser og renoveringer på Christchurch flyplass mener passasjerene har nå en rekke moderne, luksuriøse fasiliteter til disposisjon. Duty-free butikker, forretninger, medisinske tjenester, restauranter og underholdningsattraksjoner ligger på nivå én av terminalen, internasjonale terminalen og rundt flyplassen eiendom. Bilutleie og bilutleie er tilgjengelig for passasjerer, og omfatter store selskaper som GO utleie, A2B Bilutleies, Europcar, Thrifty, Hertz, Avis og Budget, alle funnet innenfor den internasjonale ankomsthallen.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler