bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Tallinn Flyplass

Hjem > Estland > Bilutleie Tallinn Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Tallinn Lufthavn. Bilutleie ved Tallinn Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Tallinn Lufthavn guide

leiebil Tallinn Lufthavn
Bilutleie Tallinn Lufthavn

Tallinn Airport er også kjent som den Lennart Meri Tallinn Airport (IATA-kode: TLL) og er en av de største i landet Estland. Flyplassen ligger i Svartehavsregionen i Nord-Europa i midten av sentrale delen av landet langs den østlige kysten. Flyplassen serverer internasjonale og innenlandske flyreiser med sin én rullebane og terminal. Flyplassen prosesser lag 2,5 millioner passasjerer i året som kommer til området fra internasjonale destinasjoner. Flyplassen er mest kjent som tilkoblingspunkt for langdistanseflygninger mellom europeiske og asiatiske stillehavs destinasjonene. Flyplassen gjennomgikk store utvidelsen i 2008 som har gjort det mulig å legge til rette for økt passasjertrafikk og fasiliteter.

Flyselskaper og destinasjoner

Flyplassen fungerer som et knutepunkt for en rekke regionale og sesong fly. Carriers er luft Baltic, Aeroflot, EasyJet (til London ), Estonian Air, Finnair, Ryanair, og Turkish Airlines.Populære destinasjoner inkluderer Oslo, Paris, München, Sveg, Riga, Istanbul, Stockholm og Helsinki.

Flyplassens fasiliteter

Etter utvidelsen av flyplassen i 2008, gir en rekke fasiliteter, inkludert separate salonger for passasjerer som reiser til Schengen eller non-Schengen-land flyplassen. En rekke tjenester er tilgjengelig inne i terminalen, og inkluderer flere restauranter som velkomst Café og kaffebar. En sigarsalong, duty-free shopping, gavebutikk, og gratis Internett og trådløse kiosker er plassert inne i behagelig terminal. Bagasje innpakning tjenester, minibanker og valutaveksling er også tilgjengelig. Flyplassen har også et bibliotek som bærer flerspråklige bøker. Bilutleie tjenester er plassert i terminalen og tilby biler fra Avis, Budget, Hertz, National og Sixt.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler