bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Sarajevo Flyplass

Hjem > Bosnia > Bilutleie Sarajevo Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Sarajevo Lufthavn. Bilutleie ved Sarajevo Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Sarajevo Lufthavn guide

leiebil Sarajevo Lufthavn
Bilutleie Sarajevo Lufthavn

Sarajevo og dens internasjonale flyplass (IATA Code: SJJ) mest kjent for å arrangere XXX OL i 1984, fungerer som et viktig knutepunkt for reiser i Bosnia. Kjent lokalt som Butmir Airport anlegget er en stor throughway for passasjerer på vei inn eller ut av Bosnia-Hercegovina. Ti flyselskaper opererer fra flyplassen. Utstyrt med én rullebane og en nylig renovert terminal, gir flyplassen tjenester til ca 600 000 passasjerer i året.

Flyselskaper og destinasjoner

Store operatører flyr inn og ut av Sarajevo Airport er Lufthansa, Middle East Airlines, Turkish Airlines, Air Serbia, Croatia Airlines, og Germanwings. Populære destinasjoner inkluderer Zagreb, Wien, Beograd, München, og Istanbul.Seasonal flyreiser er også tilgjengelig (væravhengig) til Kuwait, Beirut, og København.Charterselskapene som tilbyr sesongens flyreiser til Roma, Izmir, Hurghada og Roma er også tilgjengelig.De mest populære rutene avgang Sarajevo International Airport inkluderer Istanbul, Wien, Zagreb og München.

Flyplassens fasiliteter

Sarajevos internasjonale flyplass er et svært reisevennlige flyplass med mange restauranter, en snackbar, og catering fasiliteter. En business lounge og VIP-lounge gir komfort, mens duty-free shopping, et postkontor, valutaveksling og turistbyråer yte tjenester til reisende. Tre minibanker og fire Internett-kiosker er også tilgjengelig. Tilgang til og fra flyplassen er gitt gjennom taxi og bussruter. Over ett dusin bilutleiefirmaer gi muligheter til reisende, og inkluderer de som tilbys av Hertz, Sixt, Budget, Avis og Europcar.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler