bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Zagreb Flyplass

Hjem > Kroatia > Bilutleie Zagreb Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Zagreb Lufthavn. Bilutleie ved Zagreb Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Zagreb Lufthavn guide

leiebil Zagreb Lufthavn
Bilutleie Zagreb Lufthavn

Zagreb Airport er også kjent som Pleso Airport (IATA Code: ZAG) og er en av de største i Kroatia.Flyplassen fungerer som et viktig knutepunkt for innenlands og utenlandsreiser. Flyplassens eneste rullebane og terminal (en andre er under bygging) tjener i overkant av to millioner passasjerer i året med nesten 40.000 fly til nasjonale og internasjonale plasseringer. Flyplassen fungerer som et viktig knutepunkt for Kroatia Airlines. Videre ekspansjon er planlagt for høsten 2013.

Flyselskaper og destinasjoner

Mange nasjonale og internasjonale flyselskaper tilbyr et bredt utvalg av vanlig samt sesong destinasjoner og ruter. Store operatører inkluderer men er ikke begrenset til Aeroflot, Air France, Kroatia Airlines, British Airways, Qatar Airways, Turkish Airlines, og Sun d'Or International Airlines (operasjoner som tilbys av El Al). Populære vanlige destinasjoner inkluderer Istanbul, Budapest, Tel Aviv, München, London, Paris og Moskva.Seasonal flyreiser til Lisboa, Madrid, Seoul, København, Barcelona, og Antalya er også tilgjengelig. De mest trafikkerte rutene fra flyplassen inkluderer destinasjoner til Frankfurt, Wien, München, London, og Paris.

Lufthavn fasiliteter

Zagreb International Airport tilbyr dusinvis av fasiliteter og tjenester til reisende. Et bredt utvalg av restauranter, kafeer og barer tilbyr mat alternativer fra grab-and-go å sitte ned servering. Sørg for å besøke restauranten Faust Vrancic for nasjonale og internasjonale fare alternativer. "Velkommen Shop" ligger nær innenlands ankomster og avganger er åpen daglig og tilbyr en rekke varer. Bank og ATM fasiliteter og posttjenester er også tilgjengelig på flyplassen. En business lounger, VIP-lounge og konferanse plass er også tilgjengelig på flyplassen. Leiebiler leveres av Hertz Kroatia, Sixt, Aktiv, og Dollar.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler