bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Ballina Flyplass

Hjem > Australia > Bilutleie Ballina Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Ballina Lufthavn. Bilutleie ved Ballina Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Ballina Lufthavn guide

leiebil Ballina Lufthavn
Bilutleie Ballina Lufthavn

Ballina Airport (IATA Code: BNK) er kjent som den Ballina Byron Gateway Airport til lokalbefolkningen. Det ligger i regionen av de nordlige elvene langs langt nord kysten av New South Wales. Det er kjent som en "gateway" flyplassen fordi det gir en rekke alternativer og fly til innenlandske destinasjoner innenfor de indre og langt regioner av landet. En hovedterminal er i drift 24 timer i døgnet. Flyplassen håndterer ca 20 000 passasjerer hvert år fra sin ene viktigste rullebanen og terminalen har en kapasitet på over 500.000 passasjerer hvert år.

Flyselskaper og destinasjoner

Ballina Byron Gateway Airport tilbyr noen australske bærere: JetStar, Virgin Australia og Rex, eller Regional Express. Disse flyselskapene gi rutene til de populære australske destinasjoner av Sydney og Newcastle.

Flyplassens fasiliteter

Hovedterminalen ved Ballina Airport tilbyr en kafé og en rekke tjenester og fasiliteter. En kafé serverer lette retter som burgere og sandwicher. Andre tjenester inkluderer innsjekkingsautomater, minibanker og Internett-fasiliteter. En forelder rom for sykepleie er stor for å reise mødre. Passasjer assistanse, en turistinformasjon skrivebord og spesielle behov fasiliteter gitt forbedrede tjenester til reisende. Flyplassen har nylig gjennomgått store oppgraderinger i infrastruktur og ekspansjon. En rekke bilutleiefirmaer er til stede på flyplassen inkludert Thrifty, Budget, Europcar, Hertz og Avis. Drosjer, sjåførkjørte biler, offentlig buss og transport til flyplassen er også tilgjengelig.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler