bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Newcastle Flyplass

Hjem > Australia > Bilutleie Newcastle Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Newcastle Lufthavn. Bilutleie ved Newcastle Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Newcastle Lufthavn guide

leiebil Newcastle Lufthavn
Bilutleie Newcastle Lufthavn

Newcastle Airport er også kjent som Newcastle Williamstown Airport (IATA Code: NTL). Det ligger i New South Wales i nærheten av Port Stephens. Anlegget håndterer over en million passasjerer i året, og er rangert som den 12. travleste i landet. Med én rullebane og over 14.000 flyreiser i året, anlegget fungerer hovedsakelig lavere Hunter-regionen i New South Wales. Rullebanen er delt av nabo militær flyplass.
Rullebanen på flyplassen er sterk nok til å håndtere opp til Boeing 747 klasse fly og sin ene hovedterminalen gir en rekke tjenester for passasjerer.

Flyselskaper og destinasjoner

Den Newcastle Williamstown Airport (som deler sin rullebane med RAAF-baserte Williamstown) serverer en rekke store innenlandske operatører som inkluderer Virgin Australia, Brindabella Airlines, Regional Express, JetStar, og QantasLink. Noen av de mest populære fly kommer og går til Melbourne, Sydney, den Gold Coast, Brisbane, og Canberra.

Flyplassens fasiliteter

Fasiliteter og tjenester på flyplassen, men er ikke begrenset til shuttle buss og taxi tjenester. Leiebil selskaper er lokalisert inne i terminalen. En informasjonsskranke og Internett-tilgang er tilgjengelig.En rekke kafeer, gallerier og butikker er tilgjengelige inne på flyplassen. Disse inkluderer Hungry Jacks, en sportsbar og bistro, en kaffebar, og en full bar. Leiebiltjenester er plassert på ankomster delen av terminalen og er betjent av Avis, Budget, Hertz, Thrifty, og Europcar.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler