bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Zweibrücken Flyplass

Hjem > Tyskland > Bilutleie Zweibrücken Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Zweibrücken Lufthavn. Bilutleie ved Zweibrücken Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Zweibrücken Lufthavn guide

leiebil Zweibrücken Lufthavn
Bilutleie Zweibrücken Lufthavn

Zweibrücken Airport (IATA Code: ZQW) ligger i Rheinland Pfalz-regionen i Tyskland og er den nest største flyplassen i dette området.Flyplassens enkelt rullebane og terminal prosess ca 250 000 passasjerer i året. Flyplassen fungerer som en hub for TUIfly og nesten et dusin andre nasjonale og regionale operatører.

Flyselskaper og destinasjoner

Flyselskap bærere betjent av Zweibrücken Airport har regelmessige avganger på TUIfly til Las Palmas de Gran Canaria, Tenerife, og Fuerteventura.Resten av flyreisene med avreise og ankomst på flyplassen er sesongbasert eller chartret. Atlasjet gir en sesong charterfly til Antalya og Germania og Hamburg Airways også gi sesong flybilletter til Antalya.Andre ruter flighter til Engidha, Djerba og Tenerife er foreslått for den nærmeste fremtid av transportører Air VIA, Condor og Nouvelair Tunisie.Pegasus Airlines gir sesong fly til Istanbul.

Flyplassens fasiliteter

Flyplassfasiliteter på Zweibrücken Airport gir komfort og en rekke tjenester for reisende. Den lille terminalen tilbyr en liten bistro som heter "Følg meg" for lett mat og drikke. De airporthas begrensede muligheter for shopping. Tilgang til andre fasiliteter, hotellopphold og tjenester er tilgjengelig på ulike steder utenfor flyplassen. Transport til og fra flyplassen er tilgjengelig med buss og taxi. Bilutleie er levert av Avis, Buchbinder Rent-A-Car, og Europcar.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler