bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Pachim Flyplass

Hjem > Tyskland > Bilutleie Pachim Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Pachim Lufthavn. Bilutleie ved Pachim Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Pachim Lufthavn guide

leiebil Pachim Lufthavn
Bilutleie Pachim Lufthavn

Parchim Airport (IATA Code: SZW) er også kjent som den Parchim Mecklenburg flyplass og Parchim International Lufthavn, og ligger i det nordøstlige Tyskland.Beliggende mellom Berlin og Hamburg, gir flyplassen chartret og innenlands så vel som noen internasjonale flyruter. Eiendommen fungerer hovedsakelig som en business park. Flyplassens eneste rullebane og liten terminal prosessen begrenset kommersielle passasjerer og fokuserer mer på privat og bedrift aksjeselskap reise og last.

Flyselskaper og destinasjoner

En rekke små, regionale flyselskaper og operatører tilbyr tjenester på Parchim Lufthavn. Carriers inkluderer Air Berlin, Etihad Airways, United Airlines, MK Airlines, Kina Southern Airlines, Air Hamburg, og CJSC Aviation Prises. Privatfly og innleide tjenester som er hovedfokus for sin regional flyplass i form av passasjertrafikken. Persontog og kommersielle fly opp til A380-fly kan bli betjent på flyplassen. Air charter noen private jetfly er vanlig på anlegget.

Flyplassens fasiliteter

Parchim Airport tilbyr grunnleggende fasiliteter til reisende, inkludert tilgang til mat og drikke. Bilutleie er tilgjengelig på og i nærheten av flyplassen. Andre fasiliteter som inkluderer hotellopphold eller losji, mat alternativer, og tjenester kan bli funnet i Parchim, en forstad til Mecklenburg-Vorpommern.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler