bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Nürnberg Flyplass

Hjem > Tyskland > Bilutleie Nürnberg Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Nürnberg Lufthavn. Bilutleie ved Nürnberg Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Nürnberg Lufthavn guide

leiebil Nürnberg Lufthavn
Bilutleie Nürnberg Lufthavn

Nürnberg flyplass (IATA Code: NUE) er en stor internasjonal flyplass som betjener den bayerske regionen i Tyskland.Flyplassens eneste rullebane og tre terminaler (to avgangshaller og en ankomst hall) yte tjenester til ca 4 millioner passasjerer i året med over 70 000 fly. Nürnberg Airport eier æren av å være den første nye flyplassen bygges i landet etter andre verdenskrig og startet sin virksomhet i midten av 1950-tallet.

Flyselskaper og destinasjoner

Nürnberg flyplass betjener et stort utvalg av norske og internasjonale operatører. Air Berlin tilbyr faste ruter til Berlin, Düsseldorf, Hamburg, Tenerife og Hurghada. Aegean Airlines gir vanlige flyreiser til Thessaloniki, med en rute til Aten åpning våren 2014.Air France operatører tilbyr faste ruter til Paris og London.Pegasus Airlines gir en vanlig rute til Istanbul og sesongrute til Izmir.Ryanair gir regelmessig rutefly til London, Porto, og Alicante.

Flyplassens fasiliteter

Nürnberg Airport er svært reise vennlig. En observasjon dekk er gratis og tilbyr besøkende en nærbilde av fotspor-on i og rundt flyplassen. Spisealternativene spenner fra hurtigmat å sitte ned servering på Terminal90, McDonalds, eller Der Kalchreuther Bäcker konditori. Kjøpe alternativene inkluderer, men er ikke begrenset til flyplassen Shop, den Travel Value Shop, eller Thomas Sabo Shop for gaver og suvenirer. Tilleggstjenester på flyplassen inkluderer flyplass lounger, konferanse-og seminarrom. Et barnehjørne hjelper okkupere de små. ATM og valutakurser kiosker er også plassert i terminalene. Transport til og fra flyplassen er tilrettelagt gjennom offentlig transport, transporttjenester, taxi og limousin. En leiebil senter gir mange muligheter ved store operatører.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler