bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Mannheim Flyplass

Hjem > Tyskland > Bilutleie Mannheim Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Mannheim Lufthavn. Bilutleie ved Mannheim Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Mannheim Lufthavn guide

leiebil Mannheim Lufthavn
Bilutleie Mannheim Lufthavn

Mannheim Airport (IATA Code: MHG) er også kjent som Mannheim City Lufthavn. Den regionale flyplass er en relativt liten med én rullebane og terminal som serverer generell luftfart, helikopter, Medevac, og forretningsreisende som benytter private jetfly og chartret fly. Til dags dato, flyplassen ikke lenger gir en rutetrafikk inn i eller ut av anlegget.

Flyselskaper og destinasjoner

Mannheim Airport gir ikke regelmessig rutetrafikk inn eller ut av anlegget. Flyplassen i dag fungerer hovedsakelig som et rekreasjons base for luftsportsarrangementer, Medevac tjenester og helikoptertjenester. Liten chartret, privat sivile og corporate fly til blir betjent av eiendommen. Flyplassen er ikke stand til å håndtere en rekke moderne regionale jetfly og vektrestriksjoner er på plass. Kun små og småfly har lov til å lande og ta av fra anlegget.

Flyplassens fasiliteter

Flyplassfasiliteter ved Mannheim Airport er ekstremt begrenset til passasjerbefordring. En snackbar inni gir tilgang til lett mat og drikke. Terminalen gir flyselskapets kontorer, et lite politi anlegget og det lokale flygende skole. Reisende bør søke andre fasiliteter, inkludert leiebil i nærheten Mannheim.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler