bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Kiel Flyplass

Hjem > Tyskland > Bilutleie Kiel Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Kiel Lufthavn. Bilutleie ved Kiel Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Kiel Lufthavn guide

leiebil Kiel Lufthavn
Bilutleie Kiel Lufthavn

Kiel Airport (IATA Code: KEL) er en regional flyplass som ligger i Nord- Tyskland innenfor Schleswig-Holstein-regionen i landet.Den offentlige Flyplassen er utstyrt med én rullebane og liten terminal som tjener mindre enn 50 000 passasjerer i året. Flyplassen gir ikke lenger faste ruter til innenlands eller regionale destinasjoner. På denne tiden, tjener flyplassen eiendommen som en base for helikoptertjenester og et par små charterselskapene, fallskjermhopping klubber og som et museum av former for historiske fly.

Flyselskaper og destinasjoner

Kiel Airport tilbyr ikke lenger regelmessig rutefly for passasjerene. Flyplassen er populært for lokalbefolkningen som en base for fallskjermhopping, aerobatics, og helikopter fly tjenester og liten innleid privat og forretnings håndverket.

Flyplassens fasiliteter

Kiel Airport gir svært få fasiliteter og tjenester for reisende. Den Airpark gir tilgang til offentlig transport forbindelser og lyst flyreiser, sightseeing, helikopter og andre luftsportslige aktiviteter. Tilgang til automater utbetaling snacks og drikke er tilgjengelig.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler