bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Hof Flyplass

Hjem > Tyskland > Bilutleie Hof Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Hof Lufthavn. Bilutleie ved Hof Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Hof Lufthavn guide

leiebil Hof Lufthavn
Bilutleie Hof Lufthavn

Hof Airport er kjent av lokalbefolkningen som Hof-Plauen Airport (IATA Code: HOQ) og ligger i den nordøstlige bayerske regionen av landet. Den regionale flyplass gir én rullebane og terminal. Flyplassen har nylig stoppet regelmessig fly til og fra anlegget. På denne tiden, flyplassen håndterer små corporate jets, faste vinger og helikopter fly som kan leies eller chartret på anlegget.

Flyselskaper og destinasjoner

Den Hof Airport ikke lenger gir regelmessig rutefly fra innenlands flyselskap. I dag tjener flyplassen hovedsakelig chartret og private sivile fly til og fra større tilkoblingspunkter i hele Tyskland og naboregionene.Flyplassen gir også tilgang og drivstoff fasiliteter for luft klubber, varmluftballong lag og fallskjermhopping operasjoner og klubber.

Flyplassens fasiliteter

Fasiliteter på flyplassen er begrenset til smellkyss og drikkeautomater. En baby changing room er tilgjengelig inne i lille terminalen. Bilutleie tjenester som tilbys av Europcar er tilgjengelig på flyplassen. Reisende som ankommer på flyplassen bør ringe på forhånd eller sjekk nettsiden for driftstider og tjenester.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler