bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Friedrichshafen Flyplass

Hjem > Tyskland > Bilutleie Friedrichshafen Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Friedrichshafen Lufthavn. Bilutleie ved Friedrichshafen Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Friedrichshafen Lufthavn guide

leiebil Friedrichshafen Lufthavn
Bilutleie Friedrichshafen Lufthavn

Friedrichshafen Airport (IATA Code: FDH) er også kjent av lokalbefolkningen som Bodensee Airport Friedrichshafen, og ligger i den sørlige delen av Tysklands Baden-Württemberg provinsen.Flyplassens eneste rullebane og terminal håndtere ca 600 000 passasjerer i året. Flyplassen har en interessant historie som stedet der de første Zeppelin flyreiser lansert i 1930. En rekke regionale operatører tilbyr hovedsakelig chartret og sesongens flyreiser til innenlandske og nærliggende regionale destinasjoner.

Flyselskaper og destinasjoner

Faste ruter til Köln og Bonn er tilbudt av Germanwings. InterSky carrier tilbyr faste ruter til Düsseldorf og Hamburg.Lufthansa Regional gir en vanlig rute til Frankfurt, og Turkish Airlines gir et vanlig mål rute til Istanbul. Chartered og sesongens flyreiser til populære destinasjoner inkluderer London, Napoli, Rotterdam, og Antalya.Sesonger og charterfly er levert av British Airways, Air Berlin, Hamburg Airways, Monarch Airlines og Transavia.com.

Flyplassens fasiliteter

Friedrichshafen Airport er en reisevennlig flyplass som gir et begrenset antall butikker og spisesteder for passasjerene. Shopping er gjort tilgjengelig for duty-free butikk samt Ringeltaube. Nyt lett mat og rettferdig på Café Bar Volare eller nyte italienske spiser på LSC Restaurant. Ytterligere tjenester inkluderer trådløs Internett-tilgang, valutaveksling og tilgang til hoteller og fasiliteter i nærheten. Transport til og fra flyplassen er tilgjengelig med bil, tog og lokal transport. IBIS Airport Hotel ligger på eiendommen. Reisende har tilgang til store bilutleie selskapene på flyplassen.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler