bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Erfurt Flyplass

Hjem > Tyskland > Bilutleie Erfurt Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Erfurt Lufthavn. Bilutleie ved Erfurt Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Erfurt Lufthavn guide

leiebil Erfurt Lufthavn
Bilutleie Erfurt Lufthavn

Erfurt Airport (IATA Code: ERF) er også kjent som Flughafen Erfurt-Weimar grunn av sin beliggenhet i Thüringen regionen i det sentrale-østlige Tyskland. Denne region er kjent som hjerte Tyskland og er et populært turistmål for nasjonale og internasjonale reisende som ønsker å vise historiske landemerker, slott, og et stort antall museer. Flyplassen med sin ene rullebanen og terminalen er også populært for sesong charterfly.

Airlines og Aestinations

En håndfull regional og charter luftfartsselskaper tjeneste Erfurt Lufthavn. Air VIA gir sesong fly til Varna og Burgas. Germania gir sesong reisemål rutene til Tenerife, Korfu, og Ibiza.Nye ruter til London og Fuerteventura er planlagt for høsten 2013.Tunisair gir charterfly til Enfidha og Djerba. Kroatia Airlines gir sesong charterfly til Split og Pula.

Flyplassens fasiliteter

Den Erfurt Airport tilbyr en begrenset, men komfortabel rekke fasiliteter og tjenester til passasjerer. Mat og drikke alternativer er tilgjengelige på flyplassen Bistro ligger i Terminal B. Air Shop gir en rekke shoppingmuligheter for snacks, drikke, og trykt materiale. VIP-reisende kan slappe av i VIP-salongen og nyte en rekke fordeler. Bilutleie tjenester på Erfurt Airport inkluderer de som tilbys av Avis, Hertz og Sixt.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler