bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Dortmund Flyplass

Hjem > Tyskland > Bilutleie Dortmund Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Dortmund Lufthavn. Bilutleie ved Dortmund Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Dortmund Lufthavn guide

leiebil Dortmund Lufthavn
Bilutleie Dortmund Lufthavn
Dortmund Airport (IATA Code: DTM) ligger i den nordlige Rhine-Westfall-regionen i det nordlige Tyskland. Flyplassen er klassifisert som en internasjonal flyplass med en rullebane og terminal som serverer ca 2 millioner passasjerer i året med 23.000 flygninger. Flyplassen har en historie som går tilbake til midten av 1920-tallet, men etter to verdenskriger ikke ble vanligvis brukt for kommersielle flyginger fram til midten av 1950-tallet. I dag tjener flyplassen hovedsakelig som et stoppested eller tilknytningspunkt til små fly for å lage forbindelser til større flyplasser og destinasjoner innen tyske grensen.

Flyselskaper og destinasjoner

Flyplassen i dag fungerer hovedsakelig som en tilkobling for små fly gjør passasjertransport til større bærere og flyplasser i hele Tyskland. Når været tillater det, charterfly er tidvis planlagt. Store operatører som opererer på Dortmund Airport inkluderer EasyJet, Germanwings, Ryanair, og Wizz Air. Air Berlin tilbyr sesongens flyreiser til Palma de Mallorca.EasyJet flys til London og Germanwings tilbyr et vanlig mål rute til München.Wizz Air gir regelmessige ruter til Budapest, Bucharest, Sophia og Wrocław.

Flyplassens fasiliteter

Dortmund Airport gir noen fasiliteter for reisende på grunn av sin størrelse. En reise butikk gir reisende med informasjon om lokale reiser, turisme og hotellbestillinger. Gratis plikt shopping er tilgjengelig på Heinemann. Andre fasiliteter, inkludert hotellopphold, spisesteder og bilutleie ligger i nærheten Dortmund.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler