bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Baden Flyplass

Hjem > Tyskland > Bilutleie Baden Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Baden Lufthavn. Bilutleie ved Baden Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Baden Lufthavn guide

leiebil Baden Lufthavn
Bilutleie Baden Lufthavn

Baden Airport (IATA Code: FKB) er et kjent av lokalbefolkningen som Bodman Airpark eller en Flughafen Baden Baden. Flyplassen er en av de største i Baden-Württemberg regionen Tyskland ikke langt fra München. De to rullebaner og hovedterminalen tjeneste som et knutepunkt for Ryanair og gi hovedsakelig innenlands og korte internasjonale flyruter og bærere.

Flyselskaper og destinasjoner

Baden Airport tilbyr tjenester av en rekke populære luftfartsselskaper. Air Berlin gir en vanlig rute til Berlin og sesongens ruter til Rimini og Palma de Mallorca.Germania operatører tilbyr sesong charterfly til Antalya, Palma de Mallorca, og Tenerife.Luften carrire er også planlagt å begynne å tilby flyreiser til Moskva vinteren 2013. InterSky carrier gir en vanlig rute til Hamburg. Ryanair gir mange korte internasjonale flyreiser til populære destinasjoner som Roma, Girona, Alicante, og London. Ryanair gir også sesongens flyreiser til Marrakesh, Stockholm, Thessaloniki og Riga.

Flyplassens fasiliteter

Baden Airport tilbyr et lite utvalg av spisesteder fra lett kost å sitte ned servering. The B & B Hotel Bodman Airpark serverer frokost. En rekke kaffebarer og en bistro er tilgjengelig i passasjerterminalen. En uteservering med en nærliggende lekeplass for barn er tilgjengelig på sikkerhetsområdet. For passasjerer som ønsker å drepe litt tid shopping, Travel Value butikk og Alize Suvenirer og Internett er tilgjengelig i det offentlige området. En utendørs terrasse og en lekeplass ligger i avganger delen av terminalen. Minibanker, en stue og konferanserom, og en besøkende terrasse ligger inne i terminalen.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler