bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Augsburg Flyplass

Hjem > Tyskland > Bilutleie Augsburg Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Augsburg Lufthavn. Bilutleie ved Augsburg Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Augsburg Lufthavn guide

leiebil Augsburg Lufthavn
Bilutleie Augsburg Lufthavn

Augsberg lufthavn er en regional flyplass (IATA-kode: AGB) ligger i nærheten av München i den bayerske regionen i Tyskland. Det er en av de eldste byene i sør Bayern og er et populært turistmål. Augsberg Airport gir hovedsakelig luft charter tjenester og virksomhet luftfart. Dens eneste rullebane og terminal gi ubegrenset, men komfortabel tilgang til en rekke fasiliteter.

Flyselskaper og destinasjoner

Augsberg Airport fungerer som en flygende skole og tilkoblingspunkt for forretnings-og charterreiser. Den taksebaner, forkle og flystriper er designet for mindre fly, og tjener ikke større nasjonale eller regionale operatører.

Flyplassens fasiliteter

Augsberg Airport tilbyr en rekke fasiliteter til reisende som inkluderer Air Lounge. Salongen kombinerer en kaffebar, restaurant, og vinbar. Timer er basert på sesongen. Flyplassen gir også underholdning i form av en minigolfbane. En rental store butikken ligger inne på flyplassen gir tilgang til en rekke flymateriell. Den lille terminalen gir også transport til og fra München, ca 45 minutter unna med bil, via tog, taxi eller buss. Bilutleie tjenester er representert med flere selskaper i terminalen. Tilleggs tilgang til hotellopphold, restauranter og tjenester er tilgjengelige i nærmeste sentrum München.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler