bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Pietermaritzburg Flyplass

Hjem > Sør Afrika > Bilutleie Pietermaritzburg Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Pietermaritzburg Lufthavn. Bilutleie ved Pietermaritzburg Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Pietermaritzburg Lufthavn guide

leiebil Pietermaritzburg Lufthavn
Bilutleie Pietermaritzburg Lufthavn

Pietermaritzburg Airport (IATA-kode PZB) er også kjent som den Oribi lufthavn, og tilbyr tjenesten til innbyggerne i Pietermaritzburg i Sør-Afrika .I tillegg til et utvalgt antall flyreiser ankommer og forlater ukentlig fra flyplassen, kan besøkende delta i fallskjermhopping, som også finner sted i Pietermaritzburg Lufthavn. Fasilitetene er også brukt for en aero-klubb. På flyplassen, én rullebane og terminal gi utvalgte tjenester for passasjerer. For besøkende som er interesserte i å utforske området rundt, er det bemerkelsesverdige turistattraksjoner innen kjøreavstand, inkludert The Valley of tusen Hills, The Howick Falls og Midmar Dam.

Flyselskaper og destinasjoner

To flyselskaper yte service til Johannesburg : South African Express og Airlink.Fra den forbindelse passasjerer har utallige muligheter når det kommer til internasjonale og innenlandske destinasjoner gjennom et utvalg av flyselskaper.

Flyplassens fasiliteter

Begrensede fasiliteter er gitt til passasjerene ankommer og forlater den Pietermaritzburg Lufthavn. Reisende interessert i venturing ut i området vil sette pris på utvalget av leiebiler tilbys gjennom flyplassen. Store bilutleie alternativene inkluderer Europcar, Sixt, sammenlikner Easyterra og Avis.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler