bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Kimberley Flyplass

Hjem > Sør Afrika > Bilutleie Kimberley Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Kimberley Lufthavn. Bilutleie ved Kimberley Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Kimberley Lufthavn guide

leiebil Kimberley Lufthavn
Bilutleie Kimberley Lufthavn

Kimberley Airport (IATA-kode KIM) er en liten regional flyplass service på Northern Cape. To rullebaner og en liten passasjerterminalen finnes på denne flyplassen. The Northern Cape er en betydelig reisemål for noen reisende og Kimberley er kjent for "Big Hole", som er et landemerke etterlatt av tidlige utbyggere søker etter diamanter. Mer enn 151 000 passasjerer behandle gjennom terminalen på Kimberley flyplass hvert år for å koble til andre destinasjoner i hele Sør-Afrika eller å nyte et opphold i Kimberley.

Flyselskaper og destinasjoner

To flyselskaper yte service til Kimberley flyplass inkludert sørafrikanske Express og Airlink, som begge tilbyr service til Cape Town eller Johannesburg OR Tambo.

Flyplassens fasiliteter

Begrensede fasiliteter er gitt til passasjerer besøker terminalen på Kimberley Lufthavn. En liten Pub ligger i ankomsthallen for passasjerene på jakt etter en drikke eller en matbit, mens banktjenester, leiebiler, informasjonsskranke og gave kiosk ligger nær sentrum av terminalen. Store bilutleie selskaper tilbyr et bredt spekter av alternativer for de besøkende - velg mellom Budget, Hertz, Avis, First Bilutleie, National og Europcar.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler