bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Evora Flyplass

Hjem > England > Bilutleie Evora Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Evora Lufthavn. Bilutleie ved Evora Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Evora Lufthavn guide

leiebil Evora Lufthavn
Bilutleie Evora Lufthavn

Évora Airport er også kjent som den Caesarea Évorian Airport eller portugisisk Aeorporto Internacional Cesaria Evora Airport (IATA Code: VXE). Anlegget er klassifisert som et kommunalt flyplassen og ligger sør-sentral Portugal .Flyplassen ligger på øya São Vicente på den vestlige kysten av landet. Flyplassen er utstyrt med en hovedpassasjer rullebanen. Flyplassen fungert som en base for en tidligere flygende skole. Anlegget fortsetter å være populært i dag for glider og fallskjermhopping aktiviteter. Flyplassen tilbyr også sine fasiliteter for en air show arrangeres annethvert år.

Flyselskaper og destinasjoner

Flyselskapet gir tjenester til en håndfull lokale og charterdestinasjoner. Regionale operatører inkluderer Cabo Verde Express, Halcyonair, TAP Portugal, Transavia.com og Transavia.com Frankrike. Transavia.com Frankrike gir en vanlig rute til Paris, og TAP Portugal tilbyr et vanlig mål rute til Lisboa.De andre operatører, inkludert TACV Cabo Verde Airlines, gi faste ruter til Sal, Praia, Amsterdam, og São Nicolau.

Flyplassens fasiliteter

Flyplassterminalen på Évora gir et begrenset antall tjenester for passasjerer. Charter og regionale flypassasjerer rådes til å få tilgang til spisesteder, hotellovernatting og bilutleie i nærheten Évora.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler