bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Bodø Flyplass

Hjem > Norge > Bilutleie Bodø Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Bodø Lufthavn. Bilutleie ved Bodø Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Bodø Lufthavn guide

leiebil Bodø Lufthavn
Bilutleie Bodø Lufthavn

Bodø lufthavn (IATA-kode BOO) er funnet like sør for sentrum og aksjer det er eiendom med Bodø hovedflystasjon, en militær flybase. Flyplassen fungerer som en fremtredende tilkobling til populære innenriksdestinasjoner og er knutepunkt for Widerøe, som tilbyr regional tjeneste for Lofoten, Vesterålen og Helgeland. Bodø lufthavn gir service til 1,5 millioner passasjerer årlig, og beveger seg mer enn to tusen tonn av lasten. Flyplassen har én rullebane og terminal.

Flyselskaper og destinasjoner

Widerøe er den ledende transportør på Bodø lufthavn med fly til Bergen, Mosjøen, Røst, Sandnessjøen, Andenes og mer!Thomas Cook Airlines Scandinavia, Norsk Air Shuttle, Austrian Airlines og Corendon Airlines tilbyr service til Antalya, Oslo-Gardermoen, Trondheim, Gran Canaria, bare for å nevne noen.Charter-tjenesten er tilgjengelig gjennom BH Air, mens sesong tjenesten tilbys gjennom Widerøe og Norsk Air Shuttle.

Flyplassens fasiliteter

Fasiliteter på Bodø Airport inkluderer innsjekking assistanse, bilutleie, bagasjeoppbevaring, handicap assistanse, gratis WiFi og hoteller i nærheten. Butikker og kiosker er plassert i de ulike områdene av terminalen, inkludert ankomster, nasjonale og internasjonale. To restauranter og bar ligger i den innenlandske siden av terminalen, mens en bar og kiosk er funnet i ankomster og den internasjonale delen av terminalen. Tilgjengelige bilutleiefirmaer for passasjerene omfatter Budget, Avis, Europcar, Hertz og Sixt.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler