bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Marrakech Flyplass

Hjem > Marokko > Bilutleie Marrakech Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Marrakech Lufthavn. Bilutleie ved Marrakech Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Marrakech Lufthavn guide

leiebil Marrakech Lufthavn
Bilutleie Marrakech Lufthavn

Marrakech er en ledende destinasjon for passasjerer som ønsker å flykte inn i de gamle tradisjonene samtidig som du nyter moderne fasiliteter og tjenester. Mer enn tre millioner passasjerer er innom Marrakech Airport (IATA-kode RAK) hvert år for å utforske den klassiske kunst, musikk, håndverk og deilig mat i byen. Denne internasjonale flyplassen er viktig å koble deler av Europa med Marokko .To passasjer terminaler kombineres for å lage et enkelt, omfattende terminal i tillegg til en enkelt bane.

Flyselskaper og destinasjoner

Mange flyselskaper flyr til og fra Marrakech flyplass til utallige europeiske, nasjonale og internasjonale destinasjoner. Edelweiss Air, Jetairfly, EasyJet, British Airways, Royal Air Maroc, Lufthansa og Ryanair er bare noen av de store flyselskapene med service til Casablanca, Bologna, Paris, London-Heathrow, München og København.Seasonal tjeneste med utvalgte flyselskap er også tilgjengelig hele året.

Flyplassens fasiliteter

Marrakech Airport er en av seks anlegg betjent av Salon Convives de Marque, en VIP-tjeneste som tilbyr reisende en eksklusiv salong med Internett-tjenesten, bagasje og innsjekking assistanse og prioritert ombordstigning. Bakverk og gavebutikker ligger hele første terminal, mens snacks og kaffe kan bli funnet i nærheten av avgangshallen. Bilutleie og bilutleie inkluderer noen av de store selskapene, som Hertz, Sixt, Budget og National.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler