bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Trieste Flyplass

Hjem > England > Bilutleie Trieste Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Trieste Lufthavn. Bilutleie ved Trieste Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Trieste Lufthavn guide

leiebil Trieste Lufthavn
Bilutleie Trieste Lufthavn

Trieste Airport (IATA Code: TRS) er også kjent som Trieste Friuli Venezia Giulia flyplass. Anlegget ligger i langt nordøst Italia .Flyplassen er et populært tilknytningspunkt til reisende som ankommer fra Kroatia og Slovenia og er også populær for sin lavprisselskaper.Singelen rullebane og terminal yte tjenester til ca 885 000 passasjerer i året med 16 000 luft flyreiser. Flyselskapet er tjent med omtrent halvparten dusin operatører som tilbyr faste ruter samt sesongruter til innenlandske og nærliggende internasjonale forbindelser.

Flyselskaper og destinasjoner

Den Trieste flyplass inneholder alternativer med drøyt seks dusin operatører. Innenriks Alitalia gir regelmessige flyruter til Roma, Napoli, Milan og Catania.Lufthansa (med operasjoner som tilbys av Air Dolomiti) tilbyr en destinasjon rute til München .Ryanair gir tjenester til London og Trapani samt sesong destinasjoner som inkluderer Girona, Valencia, og Cagliari.Sesong ruter til Palermo, Mostar, og Olbia er levert av Mistral Air, Belle Air og Alitalia Cityliner.

Flyplassens fasiliteter

Trieste flyplass er regional karakter, og gir begrensede fasiliteter og tjenester til passasjerer. Tilgang til salgsautomater for snacks og varme og kalde drikker, er en taxfree-butikk og banktjenester som ligger i hovedterminalen. Velg en rekke mat-og spisemenyalternativer på Skyview bar og restaurant. Andre fasiliteter inkluderer Internett WiFi tjenester og duty-free shopping. Offentlig transport og taxitjenester gir tilgang til flyplassen. Seks bilutleieselskaper er lokalisert i ankomsthallen, og inkluderer tjenester etter Hertz, Avis, Maggiore, Sixt, og Europcar.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler