bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Perugia Flyplass

Hjem > Italia > Bilutleie Perugia Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Perugia Lufthavn. Bilutleie ved Perugia Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Perugia Lufthavn guide

leiebil Perugia Lufthavn
Bilutleie Perugia Lufthavn

Perugia Airport (IATA Code: PEG) er også kjent som Perugia San Frankrikesco d'Assisi - Umbria International Lufthavn. Det ligger i Sentral-og Øst Italia.Flyplassen har en rullebane og terminal som tjener ca 200 000 passasjerer i året med færre enn 5000 fly. Flyplassen tilbyr tjenester av flere innenlandske operatører som tilbyr ruter til hovedsakelig regionale destinasjoner.

Flyselskaper og destinasjoner

Perugia Airport tilbyr tjenester etter tre bærere: Ryanair, Wizz Air og Belle Air. Belle Air gir en enkelt destinasjon rute til Tirana.Wizz Air tilbyr en destinasjon til Bucuresti. Ryanair gir vanlige flyreiser til Trapani, London og Charleroi. Transportøren gir også sesongens ruter til Girona, Cagliari og Bergamo.

Flyplassens fasiliteter

Den Perugia Airport gir et kjøpesenter for passasjerer som inneholder en flyplass vingård. Kjøpe alternativer som tilbys av Marina Militare og Pashmere holde reisende opptatt mellom flyreiser. En bar og kafé, og en VIP-lounge er også tilgjengelig i terminalen. En minibank og en liten konferansesal er også tilgjengelig for reisende. Bilutleie er levert av Avis, Hertz, Europcar, og Auto Europa.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler