bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Parma Flyplass

Hjem > Italia > Bilutleie Parma Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Parma Lufthavn. Bilutleie ved Parma Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Parma Lufthavn guide

leiebil Parma Lufthavn
Bilutleie Parma Lufthavn

Parma Airport (IATA Code: PMF) er klassifisert som en internasjonal flyplass. Anlegget er også kjent som Giuseppe Verdi Lufthavn. Flyplassens enkelt rullebanen og hovedterminalen prosess nesten 180 000 passasjerer i året med over 7000 flymuligheter levert av regionale operatører.

Flyselskaper og destinasjoner

Parma Airport tilbyr tjenester etter tre bærere: Belle Air, Ryanair, og Skye Bridge Air Ops. Skye Bridge Air Ops er planlagt å starte flytrafikk til Napoli i slutten av 2013.Ryanair gir regelmessige flyvninger til London, Cagliari og Trapani.Belle Air gir en enkelt destinasjon rute til Tirana.

Flyplassens fasiliteter

Selv om klassifisert som en internasjonal flyplass, gir anlegget begrensede muligheter og tjenester for passasjerer. En liten bar ligger på flyside serverer lett mat som inkluderer smørbrød, kjøttpålegg og salater. En linje på den samme side av terminalen tjener også drikkevarer. Shopping mulighetene er begrenset. Tilgang til og fra flyplassen er levert av buss-og transporttjenester eller taxi. Bilutleieselskapene på flyplassen inkluderer de som tilbys av Sixt, Europcar, og Hertz.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler