bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Levaldigi Flyplass

Hjem > Italia > Bilutleie Levaldigi Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Levaldigi Lufthavn. Bilutleie ved Levaldigi Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Levaldigi Lufthavn guide

leiebil Levaldigi Lufthavn
Bilutleie Levaldigi Lufthavn

Levaldigi Airport er også kjent som Torino Cuneo eller den internasjonale flyplassen i Torino (IATA Code: CUF) og ligger i langt nordvestlige Italia, ikke langt fra grensen til Frankrike.Flyplassen fungerer som en hub for Torino og Cuneo bærere. En enkelt rullebane og terminal prosess ca 235 000 passasjerer i året med i overkant av 5000 fly fly. Den regionale flyplass gir en håndfull populære innenlands flyselskap med en rekke vanlige reisemål rutene. Flyplassen fungerer som en populær tilknytningspunkt til de nærliggende sveitsiske Alpene i nord like over grensen i Sveits.

Flyselskaper og destinasjoner

Levaldigi Airport tilbyr tjenester av mindre enn et halvt dusin bærere: Belle Air, Blue Air, Air Arabia Maroc, Ryanair og Wizz Air. Disse bærere gi regelmessige serviceruter til destinasjoner som inkluderer Casablanca, Roma, Marrakesh, og Tirana.

Flyplassens fasiliteter

Den lille terminalen på Levaldigi Airport gir tilgang til et par spisesteder og shoppingmuligheter i sin terminal. Snacks og drikke er tilgjengelig i terminalen. Transport til og fra flyplassen er gjort enklere med alternativer med buss, taxi og tog. Bilutleie tjenester på flyplassen er levert av Hertz. Leiebil med sjåfør tjenester leveres av NCC autorizzato Comune di Savigliano.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler