bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Genoa Flyplass

Hjem > Italia > Bilutleie Genoa Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Genoa Lufthavn. Bilutleie ved Genoa Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Genoa Lufthavn guide

leiebil Genoa Lufthavn
Bilutleie Genoa Lufthavn

Genoa - ofte stavet Genova - Airport (IATA-kode: GOA) er også kjent som den Genoa Cristoforo Colombo Lufthavn. Anlegget ligger i det nordvestlige Italia på kysten av liguriske hav som grenser Nord-Italia og Sør- Frankrike.Flyplassens eneste rullebane og terminal leverer tjenester til nærmere 1,4 millioner passasjerer i året med 25 000 flymuligheter. Over ett dusin populære regionale og internasjonale operatører tilbyr tjenester og destinasjonene for reisende til regionen.

Flyselskaper og destinasjoner

En rekke flyselskaper bærere tjene Genoa Lufthavn. Air France (med operasjoner som tilbys av Hop!) gir en regelmessig rutefly til Paris.Alitalia leverer tjenester til Roma.British Airways tilbyr et vanlig mål rute til London, og Lufthansa Regional gir en vanlig rute til München.Sesonger og sesong charter ruter er tilgjengelig av Ryanair, Vueling og Volotea med populære ruter som inkluderer Ibiza, Palermo, Barcelona og Catania.

Flyplassens fasiliteter

Genoa Airport er en av de mest populære flyplassene for ferierende og reisende til Nord-Italia. Tjenestene omfatter tilgang til shopping, spisesteder og hotellopphold. Sett deg ned og nyte utsikten fra takterrassen Chef Express Restaurant eller nyte pizza og andre appetittvekkere på Pizza & Vizi. En vinbar ligger på Boarding Gates 5 & 6 for lett mat, og et fint utvalg av øl og vin. En VIP lounge og reise informasjonstjenester er også plassert i terminalen. Transport til og fra flyplassen er tilgjengelig via offentlig transport, bilutleie med drivere, og tradisjonelle bilutleie. Bilutleie er levert av store operatører inkludert Avis, Europcar, Hertz og Budget.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler