bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Ancona Flyplass

Hjem > Italia > Bilutleie Ancona Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Ancona Lufthavn. Bilutleie ved Ancona Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Ancona Lufthavn guide

leiebil Ancona Lufthavn
Bilutleie Ancona Lufthavn

Ancona Airport (IATA Code: AOI) er lokalt kjent som Ancona Falconara Airport eller Aeroporto di Ancona Falconara. Anlegget ligger i Marche-regionen i det østlige sentrale Italia langs Adriaterhavet.Flyplassens eneste rullebane og terminal tilbyr tjenester for ca 570 000 passasjerer i året med i overkant av 15 000 flygninger. Den regionale flyplass gir et begrenset antall bærere med nasjonale og internasjonale forbindelser.

Flyselskaper og destinasjoner

Ancona Airport fungerer som en transportør for et halvt dusin nasjonale og regionale flyselskaper som inkluderer Darwin Airline, Belle Air, Lufthansa Regional, Ryanair, Meridiana og Volotea. Populære internasjonale destinasjoner inkluderer Roma, München, Charleroi, London og Tirana.Sesonger og charterfly er tilgjengelig for populære ruter som omfatter Stockholm, Palermo, Cagliari og Sharm El-Shiekh.

Flyplassens fasiliteter

Ancona Airport tilbyr en komfortabel utvalg av fasiliteter og tjenester for passasjerer. Den Snackbar sevir gir tilgang til en italiensk Snack bar og kafé. En selvbetjent bar i hovedterminalen tilbyr et utvalg av varm, regional mat. Reisende kan handle på den lille gave-og suvenirbutikk eller Wine Shop Essentia. Over et halvt dusin bilutleiefirmaer er lokalisert på flyplassen og levere tjenester av Avis, Europcar, Maggiore, Autoeuropa og Sixt.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler