bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Alexandroupolis Flyplass

Hjem > Hellas > Bilutleie Alexandroupolis Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Alexandroupolis Lufthavn. Bilutleie ved Alexandroupolis Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Alexandroupolis Lufthavn guide

leiebil Alexandroupolis Lufthavn
Bilutleie Alexandroupolis Lufthavn

Alexandroupolis Airport (IATA-kode: AXD) er også kjent som den Demokrit Alexander Opelousas International Airport og ligger på langt østlige delen av landet i nærheten Apalos. Singelen rullebanen og lille terminalen yte tjenester til tre innenriksrutene. Alexandroupolis Airport er et populært tilknytningspunkt til regionale Aegean destinasjonene.

Flyselskaper og destinasjoner

Alexandroupolis Airport tilbyr tjenester etter tre luftfartsselskaper. Olympic Air gir en vanlig rute til Athen og SkyExpress tilbyr et vanlig mål til Sitia. Aegean Airlines gir sesong fly til Moskva og St. Petersburg.Athens Airways tilbyr også en rekke fly til regionale destinasjoner.

Flyplassens fasiliteter

Den Alexandroupolis Airport er relativt lite og gir begrensede, men grunnleggende fasiliteter og tjenester til passasjerer. En liten bar og buffet ligger ved siden av innsjekkingsområdet. Andre fasiliteter er tilgjengelige i de nærliggende byene Alexandroupolis og Apalos inkluderer tilgang til banker og valutaveksling, hotellopphold og spisemuligheter. Bilutleie tjenester er plassert inne i flyplassterminalen og med alternativer fra Avis, Budget, Europcar, Evroscar, Hertz og Prima.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler