bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Vaasa Flyplass

Hjem > Finland > Bilutleie Vaasa Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Vaasa Lufthavn. Bilutleie ved Vaasa Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Vaasa Lufthavn guide

leiebil Vaasa Lufthavn
Bilutleie Vaasa Lufthavn

Vaasa Airport (IATA Code: VAA) ligger i den vestlige utkanten av sørlige sentrale Finland langs kysten av Bottenviken.Flyplassens eneste rullebane og terminal gi tilgang til bare færre enn 300 000 reisende i året. Klassifisert som den sjette travleste flyplassen i landet, er det tidligere blitt kåret til Årets lufthavn i Finland.

Flyselskaper og destinasjoner

Charterfly med destinasjoner som inkluderer Thailand, Bulgaria, Kanariøyene, Spania, Hellas og Tyrkia er tilgjengelig på flyplassen.Rutefly til Helsingfors er levert av Finnair.Norsk Air Shuttle og SAS gir sesong charter og tjenester til Stockholm.Sunexpress gir sesong charter til Antalya, Tyrkia.

Lufthavn fasiliteter

Vaasa Airport gir begrenset skjønt tilstrekkelige tjenester til reisende, inkludert en restaurant I Café som serverer snacks, godteri, og spesialkaffe. Lunsj er også tilgjengelig (serveres bare fra 11 am til 03:00). Kafeen ligger før sikkerhetskontrollen i hovedterminalen. Møtefasiliteter med en kapasitet på 18 personer er tilgjengelig i den eldre delen av terminalen. Ingen ATM-tjenester er tilgjengelig på flyplassen. Passasjerer har gratis tilgang til trådløst Internett. Tilgang til og fra flyplassen er tilgjengelig gjennom lokale taxi-tjenester, offentlig transport, og bilutleie. Bil utleie pulter er lokalisert nær terminalen inngangen levert av Avis, Budget, Hertz, Skandia Rent, Europcar og Sixt.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler