bilutleie lufthavn      
     
 

Bilutleie flyplass | Kundeservice | Leiebil tips | Om oss

 
     
 
 

Nyhetsbrev

Få de beste tilbudene ved å abonnere på vårt nyhetsbrev

>> Abonner

 

Last ned iPhone app

Last ned app for iPhone eller iPad

>> Last ned app

 

 

 

 

 

Leiebil Pori Flyplass

Hjem > Finland > Bilutleie Pori Lufthavn

Sammenlign alle de største leiebilfirmaene som Avis, Hertz, Europcar, Sixt og Alamo og finn de beste prisene på leiebil ved Pori Lufthavn. Bilutleie ved Pori Flyplass inkluderer tyveriforsikring (TW), ansvarsforsikring og kollisjonsforsikring (CDW) samt ubegrenset kjørelengde når du leier hos oss.

 

Fordelene ved å leie med oss:

 

Spar opptil 50% sammenlignet med å bestille direkte fra et firma

 
  Alle nødvendige forsikringer er alltid inkludert i prisen
  Merverdiavgift (MVA) og flyplassavgifter er inkludert
  Ingen skjulte kostnader eller kredittkortavgifter
  Vår kundeservice er klar til å hjelpe deg 24/7/365

Pori Lufthavn guide

leiebil Pori Lufthavn
Bilutleie Pori Lufthavn

Pori Airport (IATA Code: POR) ligger på den sørvestlige utkanten av Finland langs kysten av Bottenviken.Flyplassen er utstyrt med to rullebaner og en hovedterminal som tjener ca 43 000 passasjerer i året. Singelen terminalen er relativt liten, og gir grunnleggende passasjer sjekker inn, avgang, og bagasje tjenester.

Flyselskaper og destinasjoner

En regionale carrier tjenester Pori Airport - Air 100. Dette bærer gir tjenester til Helsingfors.Flyselskapet gir også en sesongrute til Enontekiö.

Flyplassens fasiliteter

Lufthavn fasiliteter som tilbys av Pori Airport er begrenset til L'Avion restaurant som serverer lett mat inkludert snacks og kaffe. En liten lunsjmeny er tilgjengelig på hverdager og søndager. Restauranten ligger i andre etasje og tilgjengelig før sikkerhetskontroller. Restauranten tilbyr også et utvalg av drikkevarer og brennevin. Et møte anlegget ligger i andre etasje er utstyrt for å håndtere opp til 26 personer. Ingen minibanken ligger på flyplassterminalen. Passasjerer har tilgang til gratis trådløs Internett-tilgang. Transport til og fra flyplassen er levert av taxi service. Bilutleie serviceavdelinger ligger i nærheten av inngangen til terminalen med tilbydere som inkluderer Avis, Hertz, Sixt, og Europcar.

 

 

     
 

Leiebilflyplass.no

Kundesupport

Informasjon

Siste artikler